Betaalbare websites op maat, van A tot Z volgens uw wensen. Zo simpel is dat!  
 
LA-WEB biedt een antwoord op al uw vragen.

  Wat is webhosting?
Een website ontwerpen, bouwen en programmeren is één zaak. Er voor zorgen dat iedereen uw site kan bekijken is een andere zaak. De website wordt dan op een server geplaatst zodat deze gelinkt wordt aan het internet.
      LA-WEB zorgt voor uw webhosting.
 

 
    Wat is domeinregistratie?
Een leuke, opvallende naam bedenken voor uw site hoeft niet moeilijk te zijn. Wanneer uw keuze nog niet in gebruik is, kunt u via ons een 'licentie' aankopen zodat die naam enkel voor u gereserveerd wordt. Deze dient jaarlijks hernieuwd te worden. DNS is de instantie de licenties toekent. Indien u dat wenst worden u één of meerdere e-mail adressen toegewezen.
     LA-WEB zorgt voor uw domeinregistratie.
 
 
    Wat is webbuilding?
Heeft u een handelszaak, hobby, geboorte, activiteit, vereniging,... waarvan u over het internet melding wilt maken? Een goede site maakt het voor de bezoekers gemakkelijk en aangenaam om door de door u aangeboden informatie te surfen. In samenspraak wordt gezocht naar een consensus tussen u en de ontwerpers.
     LA-WEB zorgt voor de webbuilding van uw site.
 
 
   Wat gaat dat allemaal kosten?
Een website ontwerpen hoeft niet duur te zijn. Wij bieden reeds vanaf €150 een totaal-pakket aan. Afhankelijk van het gewenste aantal e-mails, pagina's, fotoalbums, formulieren, gastenboeken, enz. zal de prijs veranderen.
 
biedt dé oplossing voor uw elektronische problemen. Eenvoud en duidelijkheid is onze slagzin.